Εργατικό ατύχημα στη Λευκωσία: Εργάτης παγιδεύτηκε μεταξύ φορτηγού και τοίχου

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη χθες και προσέφερε τις υπηρεσίες της σε περιστατικά με εργατικό ατύχημα ,  τροχαία δυστυχήματα και πυρκαγιά σε όχημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΥ στις τέσσερις χθες το απόγευμα λήφθηκε κλήση για εργατικό ατύχημα στο οποίο τραυματίστηκε αλλοδαπός στην οδό Αρτέμιδος στο Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με ομάδα διάσωσης και 2 οχήματα συμπεριλαμβανομένου και οχήματος διάσωσης.

Ένας εργάτης παγιδεύτηκε μεταξύ φορτηγού οχήματος  και τοίχου αποθήκης κατασκευασμένη από τσίγκους. Το φορτηγό ήταν στην όπισθεν ταχύτητα και έπεσε σε χαντάκι του δρόμου με αποτέλεσμα να παγιδεύσει τον υπάλληλο μεταξύ του φορτηγού και του τοίχου. Λόγο της κλίσης του οχήματος δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Έγινε χρήση ειδικής εξάρτυσης απεγκλωβισμού (αερόσακων) και βαρούλκου από το όχημα διάσωσης. Στον τραυματία αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας για περαιτέρω εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Related Articles

Back to top button