Στο κελί για δύο μέρες η 36χρονη γυναικολόγος

Την κράτηση της 36χρονης γυναικολόγου που συνελήφθη στη Λεμεσό αναφορικά με υπόθεση απάτης εναντίον ηλικιωμένης ασθενούς και του Γενικού Συστήματος Υγείας, αποφάσισε για δύο ημέρες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, η ύποπτη γιατρός διατύπωσε κάποιους ισχυρισμούς αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, οι οποίοι διερευνόνται από τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού που ανέλαβαν την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, το δικαστήριο ζήτησε από τον Οργανισμό Ασφάλισης Υγείας να διενεργήσει έρευνα στα ηλεκτρονικά αρχεία της 36χρονη και να καταθέσει το αποτέλεσμα στην Αστυνομία, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε άλλες παρανομίες ή ατασθαλίες στις απαιτήσεις που υπέβαλε η ύποπτη γιατρός στο ΓεΣΥ για χρηματικές αποζημιώσεις αναφορικά με χειρουργικές επεμβάσεις, εξετάσεις και θεραπείες ασθενών.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης της 36χρονης γυναικολόγου δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ότι η πελάτης του και ο ίδιος βρέθηκαν εκεί για να βοηθήσουν το έργο της Αστυνομίας και τόνισε ότι η γιατρός δεν έχει σχέση με τα υπό διερεύνηση αδικήματα.

 

Related Articles

Back to top button