Το ασύλληπτο ποσό που φέρνει η πρόκριση στη Μαρία Σάκκαρη

Σήμερα τα ημιτελικά του Roland Garros

Στα ημιτελικά του Roland Garros, για πρώτη φορά στην καριέρα της, αγωνίζεται σήμερα η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τη νίκη με 2 – 0 σετ (6 – 4, 6 – 4) που πέτυχε χθες επί της κατόχου του περσινού τίτλου Ίγκα Σφιόντεκ από την Πολωνία.

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει το απόγευμα την 25χρονη Τσέχα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα, νούμερο 33 στην παγκόσμια κατάταξη.
Η πρόκριση στα ημιτελικά του Roland Garros δεν δίνει μόνο δόξα στην Μαρία Σάκκαρη, αλλά της φέρνει και ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.Πολλαπλά είναι τα κέρδη που έχει η Μαρία Σάκκαρη από την πρόκριση της στα ημιτελικά του Roland Garros.

Πέρα από τη φήμη και την αναμενόμενη άνοδο στην παγκόσμια κατάταξη, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα βάλει στον τραπεζικό της λογαριασμό ένα σημαντικό ποσό.

Συγκεκριμένα, η Σάκκαρη εξασφάλισε 375.000 ευρώ, πόσο που αποτελεί το έπαθλο των διοργανωτών για την παρουσία στα ημιτελικά. Το χρηματικό έπαθλο θα «εκτοξευθεί» σε περίπτωση που πάρει το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό.
Ο φετινός φιναλίστ του Roland Garros θα λάβει το ποσό των 750.000 ευρώ, ενώ ο νικητής του Grand Slam θα κερδίσει 1.400.000 ευρώ.

Ακολουθήστε τη Voice of the Island στο Facebook και Twitter 

Related Articles

Back to top button