Τη Δευτέρα η απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή

Απέρριψε το Υπ. Υγείας το αίτημα της Ομόνοιας για παρουσία κόσμου στο ΓΣΠ

Τη Δευτέρα, μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, θα γίνει απονομή του τροπαίου του Πρωταθλητή στη φετινή πρωταθλήτρια Ομόνοια από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα.

Η Ομόνοια κατέκτησε φέτος τον 21ο Πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφού μετά τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής της Β’ φάσης του Πρωταθλήματος Cyta, η βαθμολογική διαφορά από το δεύτερο Απόλλωνα δεν μπορεί να καλυφθεί στον μεταξύ τους αγώνα.

Εν τω μεταξύ eξέδωσε ανακοίνωση η Ομόνοια για να ενημερώσει για την απάντηση που έλαβε στο αίτημα της για παρουσία κόσμου τη Δευτέρα στο ΓΣΠ.

Η ανακοινωση:

Ενημερώνουμε πως το Υπουργείο Υγείας έχει απορρίψει το αίτημά μας για παρουσία κόσμου στο στάδιο ΓΣΠ για την απονομή του πρωταθλήματος στην ομάδα μας, όπως δηλαδή έχει δώσει έγκριση να γίνει πέντε μέρες αργότερα για τον τελικό κυπέλλου.

Σύμφωνα με το αιτιολογικό που μας έχει αποστείλει το Υπουργείο Υγείας, το αίτημά μας έχει απορριφθεί καθώς: «Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου αφορά μόνο τον Τελικό Κυπέλλου και δεν δύναται μονομερής παρέκκλιση από τον Υπουργό Υγείας των αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου και των Διαταγμάτων που εκδίδονται βάση των εν λόγω αποφάσεων».

Επιπλέον, στην ενημέρωση που μας έχει αποστείλει το Υπουργείο Υγείας, σημειώνει: «Όπως αναφέρθηκε από τον Υπουργό Υγείας στη χθεσινή του διάσκεψη η αποκλιμάκωση των μέτρων θα είναι βαθμιαία και ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα όπως θα εξελίσσεται. Η άρση των διάφορων περιορισμών (όπως τη συμμετοχή φιλάθλων στον τελικό του κυπέλλου), στόχο έχει την ψυχολογική ανάταση των πολιτών μετά από τις πολύμηνες θυσίες. Η επιστροφή όμως σε πιο φυσιολογικές συνθήκες πρέπει να γίνει με ασφάλεια και προσοχή. Για αυτό τον λόγο, δεν μπορούν στο παρόν στάδιο να καταργηθούν εντελώς όλοι οι περιορισμοί. Προσαρμόζονται όμως στα δεδομένα της περιόδου που διανύουμε τώρα».

Ακολουθήστε τη Voice of the Island στο Facebook και Twitter 

 

Related Articles

Back to top button