Στο δρόμο για τη λύση

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ενωμένοι διατρανώνουν τη θέληση τους για Ομόσπονδη Κύπρο

Τη θέληση τους για λύση του Κυπριακού αναμένεται να διατρανώσουν το Σάββατο 24 Απριλίου πολίτες που διαμένουν και στις δύο πλευρές του νησιού μας.

Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι θα “σμίξουν” παρά το τείχος του διαχωρισμού που συνεχίζει να υφίσταται αλλά και τις απαγορεύσεις στην ελεύθερη διακίνηση με πρόσχημα την πανδημία του κορωνοϊού σε μια εκδήλωση κάτω από τον τίτλο “Μαζί στον Δρόμο για την Ομοσπονδία”

Οπως αναφέρουν οι διοργανωτές της εκδήλωσηςPeaceGeneration Unitedbyhope και Bu Memleket Bizim Platformu  “Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι ενωμένοι συναντιόμαστε μαζί στο δρόμο για να διατρανώσουμε τη θέληση μας για Ομοσπονδιακή Λύση ενόψει της άτυπης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό στη Γενεύη.
Δύο πορείες οι οποίες θα ξεκινήσουν και από τις δύο πλευρές της Πράσινης Γραμμής θα συναντηθούν ένθεν κι ένθεν του ενετικού τείχους στο χώρο παρά την πύλη Πάφου στη Λευκωσία.
Η προσυγκέντρωση για τις πορείες θα γίνει στις 17:30. Η πορεία από το νότιο μέρος της Πράσινης Γραμμής θα ξεκινήσει από την πλατεία Ελευθερίας ενώ από το βόρειο μέρος στο Eski peyak mağazası önü”
Την μεγάλη κινητοποίηση στηρίζουν μεγάλος αριθμός Ε/κ και Τ/κ φορέων που συνυπογράφουν την διακήρυξη η οποία και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Voice of the Island

Ακολουθήστε τη Voice of the Island στο Facebook και Twitter 

Related Articles

Back to top button